Klubmodul henter siden
Springbanditter 5-6 år og 0.-2
466
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

OBS OBS OBS - holdet har skiftet træningsdag og tidspunkt ift. tidligere annonceret 

Springbanditter 5-6 år (2015-2016) og  0.-2. kl.  

Vi vil forsøge at skabe et drengemiljø hvor der er mere fokus på ”fuld kraft frem” og ikke så meget på pæne koreografier. Holdet giver mulighed for at lave nogle ”tonse-aktiviteter”, samtidig med at der f.eks. øves spring, det giver også mulighed for at spejle sig i nogle rollemodeller og niveauinddele springundervisningen på tværs af holdet, så alle får udviklet sine færdigheder uanset om man er 5 eller 8 år. Vi opfordrer forældre til at tilbyde at give en hånd med, til f.eks. at sætte redskaber op, pakke sammen, eller være med til en aktivitet, hvor vi skal bruge mange hænder. Jo mindre tid, der går med opsætning og oprydning, jo mere tid kan vi bruge på at drøne rundt og få brugt noget krudt.

Vi vil have mange aktiviteter samtidig, så drengene ikke bruger tiden på kø. Der vil fortsat være fokus på grundgymnastiske færdigheder og motorisk udvikling, men ”pakket ind” i højt aktivitetsniveau og lege. Der skal sved på panden til hver træning og man skal have mulighed for at blive udfordret.

Springteknisk vil der være fokus på at udvikle spring som forlæns og baglæns rulle, vejmøller/araberspring overslag og kraftspring.

End videre vil der være fokus på forlæns salto, baglæns salto, sammensætning af spring som araberspring-flikflak, skrueøvelser mm. Der vil være nogle drenge som når i mål med springene, og andre som vil kunne med lidt hjælp, eller bliver rigtig dygtige til forøvelserne, men fælles for alle er at de vil udvikle sig motorisk og teknisk.


Læs mere
Startdato
30.08.2021
Slutdato
21.03.2022
Pris
475,00 kr.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle