Velkommen til Vamdrup Gymnastikforening

 

 

Gymnastik er for alle – også for dig!

 

Kom og prøv Vamdrup Gymnastikforenings mange sjove og udfordrende gymnastikhold, når vi slår dørene op til Hele Danmarks Gymnastikuge i uge 36.

 

Hele Danmarks Gymnastikuge løber af stablen den 5. – 11. september 2022, og du er inviteret til at kigge forbi til sjove og uforpligtende timer med gymnastik, grin og fællesskab.

 

Du har mulighed for at afprøve den kommende sæsons mange spændende hold, for eksempel børneyoga, parkour, familietræning, herrehold, Qvindeholdet og naturligvis alle vores kendte børnehold og finde ud af, om det er noget for dig.

 

Gymnastik er for alle – også selvom du ikke har prøvet før – så kom som du er og tag gerne din ven, nabo, søster, bror, veninde eller kollega med.  

Vores søde og dygtige instruktører står klar til at tage godt imod jer, så I kan godt begynde at glæde jer til en sjov og aktiv oplevelse! 

 

Hvad vil du gerne prøve? Se programmet under 'Holdtilmelding' og 'Holdoversigt', det er gratis at deltage de første 2 gange, der kan dog være begrænsede pladser på nogle af holdene, hvor tilmelding/betaling er efter først-til-mølle.


Hvis du vil gå på mere end et hold, får du 50% rabat på efterfølgende hold, dette gives automatisk ved tilmelding.


Vejrmøller og fejesving fra bestyrelsen (Marianne Rechnagel, Kamila Furman, Sara Bruun Nielsen, Daniela Tang Fokdal og Tina Voss)
Spørgsmål til holdene eller andet kan rettes til Tina på mail tinavoss25@gmail.com eller SMS til 40 76 30 68.


Har du problemer med tilmelding/betaling bedes du kontakte Marianne på mail marianne@rechnagel.com eller SMS til 23 41 12 22.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle